Ce spun clientii

Pediatrul Iurie petriciuc este un doctor care lecuieste cu sufletul, cu cuvintul și apoi cu medicamentul. Mult succes DOCTORE!

Porcari Aliona

Doamna Zinaida Cuciuc, sunteti un MEDIC reumatolog PROFESIONIST. Va multumesc din suflet. Am fost la multi specialisti dar numai doamna Zinaida mi-a dat tratament efectiv. Recomand cu mare mare incredre. Sunteti un mare specialist in domeniu.

Gitu Olesea

Medicul ultrasonografist Stefan Chirtoaca, o presenta costanta cu o profesionalitate de invidiat Sa avem mai multi doctori de asa nivel!

Dodonu Tatiana

Medicul cardiolog Angela Cucu. Admiratie și recunoștință pentru aceasta doamnă!!!Un medic de nota 10+ 

Casian Ilinca

Doamna Natalia Gavriliuc e un medic cardiolog pediatru extraordinară și cu experiență.Vreau sa va o recomand cu placere deoarece chiar noi cînd mergem la consultație fetița mea merge cu plăcere pe cînd știu că ii este foarte frica de medici .După cite știu și văd doamna Natalia Gavriliu nu numai e cardiolog, dar și psiholog fiindcă știe foarte bine sa discute cu copii. Doamna Natalia va doresc succese mari in continuare.

Lisnic Ana

Viorel Rusanovschi, un kinetoteraput cu mîini de aur succese și baftă multă

Surdu Sergiu

Am avut ocazia sa primesc tratament de la d- na Doctor nefrolog Costina Groza. In primul rind are o inima buna, intr- atit am primit explicatii bune si sunt multumita de tratament. Va urez d-na Doctor rabdare si buna vointa.

Guidea Angela

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.